Recreatie- en weidegrassen

Grassen

Recreatiegrassen en veldbloemenmengsels

TOP Green is hét Europese merk in de zadenbranche voor sportvelden, recreatieterreinen, gazons en golfterreinen. Het merk is in meer dan 20 landen op de markt. Top Green is vanwege haar kwalitatief hoogwaardige mengsels een zeer gewaardeerd en toonaangevend merk bij professionals in de groensector. Top Green mengsels worden toegepast bij diverse Europese topclubs, in voetbal en bij fameuze golfbanen. Het succes achter Top Green zit in het voortdurend meedenken met haar klanten en het op hoog niveau blijven investeren in research.

Agrowin is dealer van de gehele Topgreen reacreatiegrassenlijn. Deze lijn bestaan o.a. uit:

  • Sportveldmengsels
  • Gazonmengsels
  • Openbaar Groen mengsels
  • Veldbloemenmengsels

Verder leveren wij de recreatiemengsels Barenbrug, DLF en Advanta.

Weidemengsels

We leveren op het gebied van landbouw ook weidemengsels. Het gaat hier om de GP mengsels. De rassen voor de GP weidemengsels zijn geselecteerd op kwaliteit en opbrengst. Naast een uitstekende roestresistentie scoren de geselecteerde mengsels qua opbrengst het hoogst van alle mengsels in Nederland. Deze uitstekende combinatie maakt de GP weidemengsels de beste weidemengsels van Nederland. De GP weidemengsels zijn geschikt voor zowel maaien, beweiden, doorzaaien als voor specifieke toepassingen.

De mengsels bestaan uit verschillen soorten en kwaliteiten. De mengsels welke wij voeren zijn:

  • GP Perfekt 3, GP Select 3, Weide 3
  • GP Perfekt 4, GP Select 4, Weide 4
  • GP Perfekt 4, GP Select 11, Weide 11

Horsemaster

Graszaad voor de perfecte paardenweide. Het is een speciaal samengesteld mengsel voor het behoud van de zode en zorgt voor een goed grassen bestand. De rassen welke worden gebruikt zijn speciaal geselecteerd voor de behoeftes van uw paard.

Klavers

Agrowin levert rode en witte klaver van verschillende leveranciers. Het kan een optie zijn om aan uw grasland klaver toe te voegen. De stikstof bindende werking van klaver kan waardevol zijn voor uw grasland. Vraag naar de mogelijkheden.

Gerrit AltenaVertegenwoordiger