Natuurlijke onkruidbestrijding met onkruidbranders

Onkruidbestrijden zonder chemische middelen is mogelijk met onkruidbranders. Agrowin heeft een assortiment onkruidbranders van Gloria in haar assortiment. Zowel elektrische branders als gasbranders.

Thermoflamm Bio Classic (incl. 1 gasflesje)

Het milieuvriendelijke soort onkruidbestrijding. Het model Thermoflamm Bio Classic is een handige onkruidbrander met een lengte van 80 cm en met een piëzo-ontsteking voor optimaal gebruiksgemak. Een vlamtemperatuur tot 1000°C voor effectieve onkruidbestrijding. De onkruidbrander wordt geleverd inclusief 1 gasflesje.

Thermoflamm Bio Comfort (incl. 1 gasflesje)

Het milieuvriendelijke soort onkruidbestrijding – met extra comfort. Het model Thermoflamm Bio Comfort beschikt over een elegante, met één hand te bedienen en ergonomisch vormgegeven greep. Met een knopdruk staan tot 1000°C ter beschikking. Nog een voordeel: de gebruiker houdt te allen tijd een maximale veiligheidsafstand aan ten opzichte van de vlam. Dankzij de lichte, compacte constructie is een flexibel gebruik tussen stoeptegels, op opritten of stenen borders mogelijk.

Thermoflamm Bio Professional incl drukregelaar

De gasdrukregelaar van 4 bar kunt u aansluiten op 5 en 11 kg gasflessen en geeft de juiste hoeveelheid gas door. De Gloria Thermoflamm Bio Professional onkruidbrander is professioneel inzetbaar door onder andere de grote branderkop van 7 cm. Door de lange gasslang van maar liefs 5 meter bent u flexibel en hoeft u niet steeds de gasfles te verplaatsen. Door het onkruid met deze Gloria Thermoflamm Bio Professional kort te verhitten barsten de cellen van het onkruid open. Hierdoor zal het onkruid door vochtgebrek afsterven.

Thermoflamm Bio Electro (220 Volt – 2000 Watt)

De Thermoflamm Bio Electro verwijdert onkruid door een meer dan 650°C hete hittestraal. Het apparaat verricht zijn taak met een economische 2.000 Watt sterke elektrische werking. Een kegelsproeikop schermt de hittestraal naar buiten af en concentreert de hete lucht volledig op het onkruid. Dat bespaart tijd en energie en ontlast het milieu. Tijdens het gebruik wordt het apparaat ca. 10 seconde direct boven het onkruid gehouden. Door de inwerking van de warmte sterven de plantencellen in het onkruid af. Dit zorgt niet alleen voor korte onkruidbestrijding, maar behaalt ook een duurzaam effect.

Thermoflamm gasflesje 600 ml

Butaan/propaangas-mix 330 g, 600 ml (70% butaan, 30% propaan)

Gerrit AltenaVertegenwoordiger
06 13 49 68 91

gerrit.altena@agrowin.nl