Beste klanten en relaties,

De verspreiding van het coronavirus gaat door en de richtlijnen van het RIVM zijn strikt. Ook wij zien ons nu helaas genoodzaakt om, ter bescherming van ons personeel en u als onze klant, de genomen maatregelen nog verder aan te scherpen.

Bij deze willen wij u graag informeren over de genomen maatregelen om de verspreiding zo veel mogelijk te beperken en de continuïteit binnen ons bedrijf te waarborgen.

Magazijn Goor en Winterswijk:

U kunt per 24 maart 2020 alleen nog goederen op onze locatie afhalen nadat u een telefonische bestelling heeft geplaatst.

De bestelde goederen worden dan, op de met u afgesproken tijd, voor u klaargezet, bij de ingang van het magazijn zodat er geen sprake is van fysiek contact.

Onze voorkeur gaat echter uit naar het laten bezorgen van de goederen om zodoende de contacten tot een minimum te beperken.

Wij zorgen dan dat uw bestelling volgens ons leverschema bij u bezorgd wordt.

De aanvoer van producten naar ons,  en ons transport naar u ondervindt momenteel nog geen enkele hinder. Vanzelfsprekend nemen de chauffeurs de voorgeschreven hygiënemaatregelen.

Klantbezoeken en advies 

Met de start van het seizoen willen wij u zo goed mogelijk voorzien van onze adviezen. Om ook hierin de kans op besmetting te minimaliseren, hebben we het volgende doorgevoerd:

  • Adviseurs komen alleen op afspraak en na toestemming
  • In overleg wordt gekeken of het aantal fysieke bezoeken verminderd kan worden
  • Tijdens klantbezoeken worden de geldende hygiënemaatregelen in acht genomen
  • We vermijden contactmomenten waar mogelijk; klanten kunnen dus ook niet meer met hun adviseur meerijden
  • Onze adviseurs zullen u verder via telefoon, WhatsApp en e-mail blijvend voorzien van hun advies

Percelen kunnen wel onverminderd bezocht worden. Het advies wordt na bezoek aan de klant doorgegeven.

Zonder vooraf (telefonisch) contact kunnen wij u momenteel helaas, omwille van uw en onze gezondheid, niet van dienst zijn. Wij rekenen op uw begrip en medewerking!

Wij wensen u allen veel gezondheid en wijsheid toe.

 

Namens personeel en directie van Agrowin BV